A Tóth Gumiszerviz 1993 nyarán alakult családi vállalkozáskén azzal a céllal, hogy személy- illetve kistehergépkocsik gumiabroncsainak értékesítését, szerelését, javítását, valamint acél és alumínium keréktárcsáinak igény szerinti beszerzését, javítását végezze.

A cég 100%-os magyar tulajdonban van, székhelye Bocskaikertben, a 4. sz. főút mellett, telephelyei Bocskaikert Debreceni út 32 és Debrecen Böszörményi út 151 szám alatt találhatóak.

A több mint harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég kiváló eszközökkel és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberekkel várja a kedves ügyfeleket
hétfőtől - szombatig 8.00 - 19.00-ig tartó nyitvatartással, valamint előre egyeztetett időpontban vasárnapokon is.
A Bocskaikerti és a Debreceni cég két- két járműbeállással rendelkezik. A beállások biztonságos emelőgépekkel, modern szerelő és centrírozó gépekkel vannak felszerelve, amelyek alkalmasak személy- valamint kistehergépkocsik abroncsainak acél vagy alumínium keréktárcsáinak szerelésére és kiegyensúlyozására. Mindezek mellet cégünk 1993 óta különböző gyártmányú, új és használt gumiabroncsok valamint lemez és alumínium tárcsák értékesítésével foglalkozik.

Raktárról kb. 1000 db abronccsal és kb. ugyanennyi acél- és kisseb mennyiségben alumínium felnivel tudjuk azonnal az igényeket kielégíteni.

Cégünk számára rendkívül fontos vevőink megelégedettsége, színvonalas kiszolgálása, szolgáltatásaink folyamatos bővítése, versenyképes árak mellett. Továbbá állandóan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.